Η εταιρεία Παναγόπουλος Home είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε την πορεία της στο χώρο του οικιακού επίπλου το 1977 στους Αγίους Αναργύρους.

Δέκα χρόνια αργότερα επέκτεινε τη δραστηριότητά της και στο παιδικό - εφηβικό έπιπλο με την Kid's House Panagopoulos, λειτουργώντας πάντα με αίσθηση ευθύνης απέναντι στον πελάτη.

Το 2011 λειτούργησε τον δεύτερο εκθεσιακό της χώρο στο Αιγάλεω παρουσιάζοντας διαχρονικά και ασφαλή για τα παιδιά μοντέλα επίπλων, έξυπνου και πρακτικού σχεδιασμού σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματικών συνδυασμών.

Το 2013, κατανοώντας τις ανάγκες των καταναλωτών για οικονομικά, αλλά και ποιοτικά έπιπλα δημιούργησε το νέο της κατάστημα στους Αγίους Αναργύρους προσφέροντας ποιοτικά έπιπλα σε προσιτές για όλους τιμές.

Το 2017 λειτούργησε ένα ακόμη κατάστημα στο Περιστέρι παρουσιάζοντας νέα σχέδια παιδικών δωματίων.

Οι εξειδικευμένοι διακοσμητές μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την ιδανική λύση επίπλωσης για το χώρο σας που να συνδυάζει αρμονικά την λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική.

Σας περιμένουμε και στις τέσσερις εκθέσεις μας για να διαπιστώσετε οι ίδιοι τη φιλοσοφία της εταιρείας μας που βασίζεται στο μεράκι, την ποιότητα και τις πραγματικά χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, προσφέροντας αληθινά ποιοτικά έπιπλα.

Το έμπειρο δυναμικό της εταιρείας μας και ο επαγγελματισμός μας εγγυώνται την επιτυχή ολοκλήρωση της συνεργασίας μας.

 

TOP